Waarom LPos?


Steeds meer muziekliefhebbers lijken, net als voordat streamingdiensten populair werden, weer behoefte te hebben aan een tastbare platen- en cd-collectie. Naast de verkoop van nieuwe releases is er steeds meer vraag naar bijzondere collectables, waarbij ook steeds meer behoefte naar tweedehands platen en cd’s is ontstaan.

Om op deze vraag in te kunnen spelen moet je ook in staat zijn om de moderne consument goed van dienst te kunnen zijn met een passend assortiment, zowel in de winkel als in de online webshop. Het is dan ook een grote uitdaging om de goede en actuele informatie voor handen te hebben voor de consument, maar ook voor de winkelmedewerker om de klant hierbij goed te ondersteunen.

Hoe zorg je er voor dat al je informatie (product- en prijsinformatie, kassa, webshop, inkoop, voorraad, verkoop, etc.) goed en gemakkelijk verwerkt wordt? En het up-to-date houdt? Dit is waar Lpos de oplossing voor biedt, met een geïntegreerde totaaloplossing die de ondersteuning geeft die een platenzaak vandaag de dag nodig heeft!

Daarnaast biedt LPos geautomatiseerde integraties met de belangrijkste leveranciers, zoals Bertus, Phononet en Discogs. Dit geeft snel inzicht in prijs- en productinformatie, waardoor je snel in staat bent je assortiment slimmer in te kopen, je minder handelingen hebt, en je kosten verlaagt. Tegelijkertijd kun je meteen deze items realtime doorverkopen online (via Webshop & Bol.com integratie), waarmee je je omzet kunt verhogen.