LPos

'the ultimate recordkeeper'

Wat is LPos?

Welkom bij LPos, de nummer 1 software oplossing voor platenzaak retailers! Of je nu een kleine, gezellige platenwinkel runt of een grote platenhandel hebt, LPos is er voor jou. Onze software begon als een kassasysteem voor platenzaken, maar is inmiddels uitgegroeid tot een (vrijwel) allesomvattend systeem voor verkoop, inkoop en voorraadbeheer - ongeacht welke producten je verkoopt!

Met LPos kan je al je spullen verkopen via je real-life-platenwinkel, via je Webshop of zelfs via Bol.com. Het maakt niet uit waar je klanten zich bevinden, want LPos is altijd en overal beschikbaar! LPos draait namelijk "in de cloud" en is een zogenaamde SaaS software oplossing. Vanaf elk device met een internetverbinding (bijvoorbeeld een PC op je verkoopbalie) kun je met LPos alle belangrijke aspecten van je winkel beheren. Of je nu in je winkel bent of op een tijdelijke locatie - een iPad met 4G internet volstaat!

Maar dat is nog niet alles. Met LPos kan je niet alleen verkopen, maar ook inkopen! Gebruik de geïntegreerde modules van Bertus en Phononet, of koop gewoon via mail of telefoon. LPos maakt het beheren van je voorraad eenvoudig en snel. Zo houd je meer tijd over voor het belangrijkste: jouw passie voor muziek.

En het beste van alles? Je hoeft zelf niets te downloaden, te installeren of te onderhouden. LPos is altijd beschikbaar en wordt automatisch up-to-date gehouden. Zo kan jij je volledig concentreren op je bedrijf en je klanten.

Kies voor LPos en ontdek de voordelen van onze nummer 1 software oplossing voor platenzaak retailers. Verbeter je bedrijfsprestaties, verhoog de klanttevredenheid en krijg meer tijd voor je passie!

Modulair Concept

LPos is het ultieme modulaire software systeem voor platenzaak retailers. Bij LPos geloven we in het bieden van op maat gemaakte oplossingen die passen bij de behoeften van onze klanten, groot of klein. Met onze modulaire aanpak kies je de modules die je nodig hebt, zonder te betalen voor functies die je niet gebruikt.

Of je nu een fysieke winkel hebt, verkoopt op Bol.com, een webshop runt, of een combinatie van deze opties hebt, LPos heeft alles wat je nodig hebt om je bedrijf soepel te laten draaien. Met onze Kassa-module houd je je verkopen en voorraden bij in de winkel, terwijl je met onze Bol.com-module en webshop-module eenvoudig online verkopen kunt beheren en verwerken. En als je alleen een webshop hebt, is onze Kassa-module niet nodig.

Bovendien is onze prijsstelling 'fair & eerlijk', waardoor je alleen betaalt voor de modules die je nodig hebt. Dit maakt LPos de perfecte oplossing voor kleine winkeliers met een bescheiden omzet. We willen niet dat je betaalt voor functies die je niet gebruikt en we willen niet dat onze software te groot of omslachtig is voor jouw bedrijf.

De LPos-Core-module vormt de basis voor alle andere modules en kan eenvoudig worden uitgebreid met de modules die jij nodig hebt, zoals de Bertus-module, Phononet-module, Discogs-module, MDBi-module en meer.

Kies voor LPos en haal het maximale uit je platenzaak. Bespaar geld en tijd door alleen te betalen voor de functies die je nodig hebt. Probeer LPos vandaag nog en ontdek waarom we de beste keuze zijn voor platenzaak retailers.